Rimulantie 13 28400 ULVILA 044 522 7334 prpaintings100@gmail.com

Märkämaalaus

Märkämaalaus yrityksille ja yksityisille Ulvilassa

PR-Paintings Oy on Ulvilassa sijaitseva teollisuus- ja märkämaalaukseen erikoistunut yritys. Uusissa maalaamomme tiloissa onnistuu isompien ajoneuvojen, koneen osien ja muiden kappaleiden maalaus, mutta teemme myös pienempiä erikoismaalauksia ja kynäruiskumaalauksia yksityisille henkilöille. Vahvuutenamme on joustava ja nopea palvelu aina asiakkaan tarpeet edellä.

Katso maalaamiamme kohteita kuvagalleriasta!

Automaalaus laadukkaalla lopputuloksella

Rekkojen ja koneiden märkämaalauksen lisäksi teemme automaalausta. Voit tuoda autosi meille maalattavaksi, kun vanha maalipinta alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt tai haluat kokonaan vaihtaa auton värin. Maalaamossamme hoituvat myös moottoripyörien ja moottoripyöräkypärien maalaukset! Saat halutessasi uniikit ja yksityiskohtaiset kynäruiskumaalaukset haluamallesi pinnalle.

Huonekalujen maalaus ripeästi ja ammattitaitoisesti

Teemme maalaamossamme myös perinteisempää huonekalujen ja muiden kodin kalusteiden maalausta. Maalaamme kaikentyyppisiä pintoja puukalusteista metalliportteihin. Teemme myös erikoismaalauksia kaikille maalattaville pinnoille.

Lue lisää myös teollisuusmaalauksen palveluistamme!

Tuo itse tai pyydä meidät hakemaan

Maalaamomme sijaitsee Ulvilassa, jonne voit tuoda maalattavan kohteesi itse. Olemme auki aina sopimuksen mukaan, joten ota yhteyttä ja sovitaan sinulle paras aika! Voimme tarvittaessa tulla myös hakemaan maalattavan kappaleen luotasi ja palauttaa sen valmiina.

Kysy lisää märkämaalauksen palveluista Ulvilassa

PR-Paintings Oy tarjoaa märkämaalaukset kaikille kohteille kuorma-autoista huonekaluihin. Kun siis tarvitset osaavaa märkämaalausta yrittäjänä tai yksityishenkilönä Ulvilassa tai muualla Satakunnassa, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!