Rimulantie 13 28400 ULVILA 044 522 7334 prpaintings100@gmail.com

Teollisuusmaalaus

Teollisuusmaalaus haastavillekin kappaleille Ulvilassa

Kaipaako kuorma-autosi, koneesi tai jokin muu kappaleesi uutta maalikerrosta? Me PR-Paintingsillä olemme erikois- ja teollisuusmaalaukseen erikoistunut yritys Satakunnan Ulvilassa. Palvelemme pääasiassa teollisuuden asiakkaita, joiden maalauskohteet ovat isomman luokan maalattavia, esimerkiksi koneen osia. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Joustavaa maalauspalvelua yrityksille

Ketteränä paikallisena yrityksenä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavaa ja nopeaa palvelua juuri heidän tarpeidensa mukaan. Otamme vastaan töitä maalaamossamme Ulvilassa tai voimme tulla hakemaan maalattavat kohteet suoraan asiakkaalta. Olemme auki aina sopimuksen mukaan, joten ota yhteyttä ja sovi sinulle paras aika tuoda maalattava kalustosi tai pyydä meitä hakemaan se.

Katso kuvia maalaamistamme kohteista kuvagalleriasta!

Raskaan kaluston maalaus ja muut kulkuneuvot

Uusiin maalaamomme tiloihin mahtuu isompikin maatalouskone tai rekka maalattavaksi. Teemme monipuolista ajoneuvojen maalausta aina raskaan kaluston maalauksesta moottoripyörän maalaukseen. Uutena palvelunamme teemme lisäksi autojen maalausta. Meiltä sujuvat myös tarkkuutta vaativat yksityiskohdat, jos haluat kustomoida ajoneuvosi erityisellä kynäruiskumaalauksella.

Lue lisää märkämaalauksen palveluistamme!

Hiekkapuhdistus takaa kestävän ja laadukkaan maalipinnan

Jotta maalauksen lopputuloksesta saataisiin paras mahdollinen, teemme maalattaville kohteille myös hiekkapuhalluksen. Näin maalattava kappale saadaan puhtaaksi ja tasaiseksi, jotta maali tarttuu pintaan hyvin ja levittäytyy tasaiseksi ja siistiksi kerrokseksi. Hiekkapuhalluksen jälkeen teemme maalattavalle kohteelle pohjamaalauksen, mikä takaa maalin kestävyyden ja laadukkaan pinnan.

Kysy tarjous teollisuusmaalauksesta Ulvilassa

Kun tarvitset yrityksellesi osaavaa teollisuusmaalauksen kumppania Satakunnassa, ota meihin yhteyttä PR-Paintingsillä! Pystymme käsittelemään isotkin kappaleet laadukkaasti ja ripeällä aikataululla. Maalaamomme sijaitsee Ulvilassa, mutta voimme tulla hakemaan maalattavat kappaleet myös asiakkaan luota.